Drejtoresha e Youtube thotë se shpesh nuk i lë 5 fëmijët e saj të përdorin telefonat e tyre » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 13/08/2019

Drejtoresha e Youtube thotë se shpesh nuk i lë 5 fëmijët e saj të përdorin telefonat e tyre

Share
nga Eridon Elshani
Gus 13, 2019
-Manages Business Mag Kosovo
lexo me teper >

Drejtoresha e Përgjithshme e YouTube, Susan Wojcicki ka pranuar se ajo ka një orar rigoroz për kohën që fëmijët e saj kalojnë në internet.

Susan, e cila drejton një ndër platformat më të mëdha për video-n, tha në një intervistë me The Guardian se është e rëndësishme që pesë fëmijët e saj të përqendrohen në “të tashmen”.

“Njerëzit duhet të mësojnë se kur është koha [për t’u përqendruar] në bisedë, dhe kur është në rregull të shikoni një video ose të bëni aktivitete të tjera në internet,” tha ajo.

Për këtë qëllim, Susan tha se shkurtimi i kohës që fëmijët e saj kalojnë në internet mund të jetë diçka efektive. “Unë kam raste kur ia marrë të pesë fëmijëve telefonat, veçanërisht kur jemi në pushime familjare sepse dua që njerëzit të bashkëveprojnë me njëri-tjetrin”, tha ajo. “Kështu, unë i marr telefonat e tyre dhe them:” Të gjithë do të përqendrohemi të jemi prezent sot. “”

Drejtoresha e YouTube tha se ajo dëshiron që fëmijët e saj të jenë përgjegjës për  kohën që ata shpenzojnë në telefonat e tyre dhe të mësojnë “metoda të vetë-kontrollit”.

BusinessInsiderEvente

Një hap drejt Suksesit!

Dhjetor 14, 2019
09:00 - 17:00