Dove krijon shishet e reja të shampos për çdo lloj trupi dhe njerëzit po tallen me të » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 09/05/2017

Dove krijon shishet e reja të shampos për çdo lloj trupi dhe njerëzit po tallen me të

Share
nga Neada Muçaj
Maj 09, 2017

Për 15 vite me rradhë, Dove ka drejtuar një fushatë marketingu të quajtur “Bukuria e Vërtet” (Real Beauty), më synimin që t’i nxiste njerëzit të mendonin ndryshe për konceptin e vërtet të bukurisë.

Fillimisht fushata është mirëpritur duke dhënë kontributin e saj në ndryshimin e asaj që quhet bukuri femërore.

Por lëvizja e rradhës nuk është përqafuar nga të gjithë.

Britani, Dove ka krijuar një linjë të quajtur “Shishet e Bukurisë së Vërtet” (Real Beauty Bottles) për të ‘ilustruar fuqinë e diversitetit të trupit’.

“Secila shishe, në sasi të limituar, përfaqëson masa dhe forma që kombinohen për të krijuar pamjen e çdo gruaje ,” tha kompania në një deklaratë. Shishet do të vijnë në gjashtë modele dhe nuk është e qartë nëse secila ka të njëjtën sasi të shampos së trupit.

Ideja e shisheve të reja përcjell më pak pozitivitet për trupin dhe është më shumë se sa e çuditshme sepse 1) Dove dëshiron që shishet t’i ngjajnë trupave njerëzorë, 2) pret që konsumatorët të duan shishet që duken si trupa dhe 3) mendon se shishet i ngjajnë me të vërtet me format e trupave për të gjithë.

/FastCompany

Evente

Hardh Fest 2017

Shtator 7, 2017
9:00 AM - Shtator 10 9:00 PM

Doing Business 2017

Shtator 28, 2017
në orën 09:00 - 29 Shtator Sep 29 në orën 20:00