Dhjetori i dytë, ja mesazhet më të bukura në duart e studentëve

Dhjetori i dytë, ja mesazhet më të bukura në duart e studentëve

Shuplakë qeverisë, grusht opozitës, shpresë shoqërisë! Dhjetori i dytë do të mbahet mend gjatë, jo vetëm për frymën, këmbënguljen, numrin e madh të protestuesve, por dhe mesazhet satirike që mbanin pankartat e tyre.

Protesta e studentëve vazhdon, pa drejtues por me studentë të vendosur. Shumë e quajtën protesta e memeve, e megjithatë mesazhet e tyre janë goditëse.

Disa prej tyre BusinessMag i ka zgjedhur për të mos i harruar shpejt: