Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm për një gjumë të shëndetshëm? » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Çfarë bëjnë njerëzit e suksesshëm për një gjumë të shëndetshëm?

Është e vështirë t’i realizosh të gjitha brenda një dite. Ndonjëherë është e pamundur të bësh çdo detyrë në vetëm 24 orë dhe si rezultat disa nga këto detyra na lënë dhe pa gjumë.

Sipas një studimi nga Fondacioni i Gjumit, të rriturit kanë nevojë për 7 deri në 9 orë gjumë çdo natë. Nëse nuk flini mjaftueshëm, ju dëmtoni shëndetin tuaj. Megjithatë shumë prej nesh mendojnë se është mirë të rrish zgjuar deri vonë dhe të nesërmen të zgjohesh shumë herët.

Disa nga njerëzit më të suksesshëm e krijojnë pasurinë e tyre duke fjetur shumë pak orë gjumë. Për shembull, Presidenti Trump bën vetëm 4 orë gjumë. Ndërsa disa të tjerë janë më normal me rutinën e tyre të gjumit.

Ju njohim me disa nga zakonet e njerëzve më të suksesshëm përpara se të mbyllin ditën.

/BusinessInsider