Teknologji

HeraBeat, monitoruesi i parë portativ për rrahjet e zemrës së fetusit

Teknologji

Edhe avioni tërësisht elektrik

Teknologji

5 aplikacionet që do t’ju bëjnë të ndiheni personi më i zgjuar në dhomë

Teknologji

Mary Barra dhe Patricia Bath; dy gra të para në industrinë e makinave dhe shpikje; nga TIME

Teknologji

Përmbledhje e prezantimit të serisë së re Galaxy A dhe orës Gear S3 (Video)

Teknologji

Këto tatuazhe të përkohshme do t’iu japin superfuqi

Teknologji

Google me një sistem të ri operativ: “Fuschia”

Video

Ja si do të duken shtëpitë e së ardhmes.

Video

“Long tail” Spiders të McClaren shiten për dy javë