Startup

10 idetë e biznesit në SuperGeneration

Ornela Trupja 4 muaj më parë
Startup

Financa dhe investitorët për sipërmarrësit e rinj inovativë në Shqipëri 

Startup

Biznesi startup në fushën e çështjeve sociale

Startup

CropX, startup-i në bujqësi që ka marrë përmasa ndërkombëtare

Startup

Softmogul, një platformë jo vetëm për menaxhimin e hoteleve

Startup

 “Një agronom në celular”, aplikacioni ndihmon fermerët të indentifikojnë sëmundjet

Startup

VJEN BETAPITCH TIRANA 2018

Startup

Marka e re shqiptare e veshjeve që po menaxhohet nga 18 vjeçari

Thirrje per Aplikime

Ide apo biznes i ri, hapen aplikimet për projektin IDEA

Startup

Altin Prenga, mes pasionit e shpresës