Personazhe

Arta Spahiu, studentja që nuk arriti të futet në Universitetin e Prishtinës, por po korr sukses në Amerikë

Personazhe

Daklea Shtylla, lë administratën për biznesin social

Personazhe

Ja çfarë punuan para se të nisnin një karrierë të suksesshme

Personazhe

Argita Zalli, doktoresha e suksesshme në Angli

Zhvillim Personal

8 idetë kryesore që mësova nga eventi i Brian Tracy dhe Michael Tracy në Milano

Personazhe

Si ndryshoi Les Brown jetën e Elda Gjokës. Intervistë me Patrick Businge, autor i librit

Personazhe

Mimoza Hajdarmataj, gruaja që po fuqizon gratë

Sipërmarrje

Më tepër ditë pushimi për ata që nuk konsumojnë duhan

Sipërmarrje

Fituesi i Nobelit në Ekonomi; Richard Thaler na mëson mbi ndërtimin e urave ekonomike në Botë