Sipërmarrje

Interview with General Manager of Hilton, Mr.Michael Walker

Intervista

Menaxheri i Përgjithshëm i Hilton: “Skuadra bën diferencën në kompani”

Personazhe

Si ndryshoi Les Brown jetën e Elda Gjokës. Intervistë me Patrick Businge, autor i librit

Intervista

Intervistë me Stella Sallakun: Hapat drejt krijimit të një Premium Brand

Intervista

Frank Gruber: Bashkë-themeluesi dhe CEO i Tech.Co përshëndet audiencën e BusinessMag

Video

A mund të blihet lumturia me para?

Video

Miranda Ademaj – Pavarësisht sa e zymtë mund të jetë e sotmja, gjërat do të jenë më të shndritshme nesër.