High-Tech

Google: “Google Maps per iOS eshte me i mire se versioni per Android”

Shkence

NASA: Toka s’do te perplaset ne 2040 me asnje asteroid

High-Tech

Ju vjedhin iPhone? Gjejeni me Find my iPhone

High-Tech

Aplikacioni Evernote Food vjen tashme edhe per iPad

Shkence

Agresioni e ka pajisur njeriun me arsye

Shkence

WC qe kontrollohet me Bluetooth dhe Android (VIDEO)

High-Tech

YouTube Capture, aplikacion per video kameren per iPhone (video)

Shkence

IBM, kompjuterat do te kene 5 shqisat e njeriut ne 5 vjet (VIDEO)

Shkence

SHBA krijohen protezat e komanduara me ane te forces se mendimit