Shkence

Llampa ekologjike qe funksionon me gravitet (VIDEO)

Shkence

Kompjuter ne lente kontakt (VIDEO)

Shkence

Pas 10 vjetesh, udhetimet ne Hene do te jene te mundshme per te gjithe

Internet

Kerkimi ne Google, ne te ardhmen do te lexoje mendimet

Internet

FB Messenger per Android, vetem me emer dhe nr telefoni

Shkence

Kozmonautet kineze do te kultivojne perime ne Hene

Internet

Ja fjalet me te kerkuara ne Internet

Internet

Badabing, aplikacioni qe gjen fotot sexy te miqve

Shkence

Roboti kuzhinier qe pergatit sallaten (VIDEO)