Teknologji

Si e dëshirojmë Samsung Galaxy S7?

Xhulia Vasili 4 vjet më parë
Teknologji

iPhone 6S dhe 6S Plus “mbërrijnë” në Indi

Teknologji

Gjobitet Apple me 234 milionë $

Teknologji

Beteja e shpejtësisë ndërmjet Galaxy Note 5 dhe iPhone 6s plus

Startup

Dentem – Startup-i shqiptar në rrugën e tij drejt suksesit në tregun global!

Teknologji

iPhone 6S & 6S Plus – Apple përseri raporton shifra te frikshme

Teknologji

Galaxy S7, ja përgjigja e Samsung ndaj Apple

Teknologji

Reklamat: Ato ‘Mobile’ do të parakalojnë gazetat

Teknologji

Si të pikasësh një iPhone FALLCO?

Teknologji

Drejt 5G? Huawei përfshihet në programet 5G të BE-së