High-Tech

iPhone 6 ne faze testimi

admin 7 vjet më parë
High-Tech

Ericsson – Samsung, lufta e re per patente

High-Tech

iPad 5 frymezohet nga Mini dhe del ne pranvere

High-Tech

Google: “Google Maps per iOS eshte me i mire se versioni per Android”

High-Tech

Ju vjedhin iPhone? Gjejeni me Find my iPhone

High-Tech

Aplikacioni Evernote Food vjen tashme edhe per iPad

High-Tech

YouTube Capture, aplikacion per video kameren per iPhone (video)

High-Tech

Dell del nga tregu i smartphoneve

High-Tech

iPad 5 do te jete akoma me i holle se modelet aktuale