Teknologji

General Motors do të tërheqë 200,000 mijë automobila

Teknologji

Miliarderi Rus Mikhail Fridman investon 200 milion dollar tek Uber

Teknologji

Porsche nuk planifikon të prodhojë makina pa shoferë

Teknologji

Makinat pa shoferë: Çfarë mund të shkojë keq?

Teknologji

Britanikja Aston Martin, në Maqedoni për të investuar

Teknologji

Aplikacioni i Ford, që ju lejon të gjeni dhe prenotoni parkim për makinën tuaj

Teknologji

“Long tail” Spiders të McClaren shiten për dy javë

Teknologji

Grupi i Volkswagen-it i ndodhur para vështirësive financiare

Teknologji

Volkswagen Group rrezikon të përballet me autoritetet ligjore në Indi