Teknologji

Aplikacioni i Ford, që ju lejon të gjeni dhe prenotoni parkim për makinën tuaj

Teknologji

“Long tail” Spiders të McClaren shiten për dy javë

Teknologji

Grupi i Volkswagen-it i ndodhur para vështirësive financiare

Teknologji

Volkswagen Group rrezikon të përballet me autoritetet ligjore në Indi

Teknologji

VOLKSWAGEN në kërkim të një “shpirti” dhe kulture të re për kompaninë

Teknologji

Volkswagen na “mëson” si ta pësosh

Teknologji

Mercedes-Benz lançon “GLE-Class” e shumëpritur

Teknologji

Volvo shpall strategjinë e re të elektrifikimit të automobilave

Lajme

Porsche Albania – 10 vjet biznes në Shqipëri