start up

E ardhmja e blerjeve është në smartphone. E Premtja e Zezë solli rekord blerjesh nga telefonat smart

Teknologji

Një investitor ëngjëll në fushen e teknologjisë mbërrin në Tiranë. Manuel Koelman në Startup Grind me 4 Shtator

start up

Prezantohen 12 idetë e para të sfidës IDEA

Teknologji

8 Startup-et e IT dhe inovacionit, që mbërritën në Londër përmes programit UK-Albania TECH HUB

start up

Ja cilët janë mentorët e sfidës IDEA

start up

Innovation Party Pitch 2019, thirrje për konkurs në Itali