Slideshow

Post Startup Grind, Alketa Vejsiu: “Doja të isha e pavarur, talenti më dha më shumë se kaq.”

Slideshow

Libra n’plazh, titujt që sugjeron Bukinist

Slideshow

Çfarë ndodhi në spark.me 2018? Konferenca që mblodhi mbi 450 pjesëmarrës në Budva

Slideshow

10 kompanitë më me vlerë në botë

Slideshow

Vendet ku mund të ruani balancën punë-jetë

Slideshow

7 mënyra si rriten fëmijët në vende të ndryshme të botës

Slideshow

Ndryshimet më të rëndësishme që do të sjellë Google

Travel

12 vendet që të gjithë duhet t’i vizitojnë vitin e ardhshëm, mes tyre dhe Shqipëria

Slideshow

Industritë janë transformuar gjithmonë nga teknologjia. Udhëheqësit e biznesit e dinë këtë më mirë se kushdo!