opinion

Edlina Bano Losha: Ja pse fëmijët duhet të shkojnë në kopshte edhe kur bie tërmet

Teknologji

A do të krijojë Inteligjenca Artificiale më shumë punë apo do t’i “vrasë” disa vende të punës

Strategy

Çfarë mund të mësojmë nga inagurimi i fundit i Cybertruck dhe Elon Musk?

opinion

Trump qorton sërish drejtorin e Apple për butonin ‘home’

opinion

A po e fsheh qeveria amerikane ekzistencën e alienëve?

opinion

Protesta e studentëve, Kryeministrit i përgjigjet një prej profesorëve

opinion

Turizmi shqiptar në sytë e një adoleshenti…

opinion

Territori i Teatrit Kombëtar duhet të mbetet pronë publike!