Personazhe

Ja cilët janë shqiptarët që studiuan në Shqipëri dhe Kosovë dhe po korrin sukses nëpër botë

Personazhe

Ardian Radovicka, inxhinieri shqiptar në Kanada dhe pasioni i tij për pikturën

Personazhe

Këshilla suksesi nga sipërmarrësja Valbona Begolli

Personazhe

Mesazhe motivuese nga juria e StartUp City 2019

Personazhe

Agi Haxhimurati: “Dizajni, Ambasador i brandi-it tuaj”

Personazhe

Fituesi i Rally Albania, Rentian Sina i apasionuar pas garave të çmendura me makina

Personazhe

Gevio Tabaku, fitues në programin global UGRAD

Lajme

Kapitalizmi po dështon. A mund të jetë ekonomia islame përgjigja?

Personazhe

Si të arrini suksesin. 7 këshilla nga Kadri Morina