Startup

Pullë, emisioni kushtuar teknologjisë

Eridon Elshani 7 muaj më parë
Thirrje per Aplikime

VentureUP, punëtori për Kontabilitet dhe Financa për studentët e Universitetit të Prishtinës

Startup

Klinika online, platforma kosovare e konsultës me pacientin

Startup

Kosova kopjon Izraelin, e sheh veten si “vendi i radhës i startupeve”

Teknologji

Skandal: Ndërpritet fjalimi i përfaqësuesit të ICK-së në Beograd, ‘Kosova nuk mund të quhet shtet’

Teknologji

Venture UP, Inkubatori i të rinjve kosovarë

Teknologji

6 startup-e nga Kosova pjesë e Samitit Dixhital të Ballkanit Perëndimor