Startup

Videosinteza, kanali edukativ për të rinjtë

Startup

StartUp City për të dytin vit në Tiranë

Startup

Themeluesja e Labbox: Krijuam një produkt që nxit problem-zgjidhjen dhe kreativitetin tek fëmijët

Thirrje per Aplikime

A keni ndonjë ide biznesi?

Startup

Pullë, emisioni kushtuar teknologjisë

Thirrje per Aplikime

VentureUP, punëtori për Kontabilitet dhe Financa për studentët e Universitetit të Prishtinës

Startup

Klinika online, platforma kosovare e konsultës me pacientin

Startup

Kosova kopjon Izraelin, e sheh veten si “vendi i radhës i startupeve”

Teknologji

Skandal: Ndërpritet fjalimi i përfaqësuesit të ICK-së në Beograd, ‘Kosova nuk mund të quhet shtet’