Karriera

4 gabimet e zakonshme gjatë një fjalimi publik

Karriera

Nuk është turp të pranoni që ju kanë larguar nga puna

Kosova

Si ta shndërroni hobin tuaj në një punë (pa e humbur pasionin)

Kosova

Po mendoni të filloni biznesin tuaj? Puna në një kompani të madhe mund t’ju mësojë shumë

Karriera

Pse është e rëndësishme të rrezikoni herët në karrierën tuaj

Zhvillim personal

Keni nevojë për një mentor? Ja se si të bindni një profesionist për udhëzime

Thirrje per Aplikime

Bëhu një menaxher i shkathët dhe efektiv përmes trajnimeve online të ofruara FALAS nga KosLift!

Zhvillim personal

Nëse nuk jeni një punonjës i mirë, me siguri që nuk do të bëheni një sipërmarrës i mirë

Karriera

Urreni punën tuaj? Bëjini vetes këto 7 pyetje, për të gjetur një punë me më shumë para dhe më shumë lumturi