Startup

Startup Grind Global 2019: Disa mësime nga konferenca globale në San Francisco

Startup

SprintUP: Inno-Tech Camp Tirana 2019. Startupe të reja trajnohen për të “sprintuar” nga ideja në sipërmarrje

Startup

OpenPay. Startup-i fitues i Elevator Lab në edicionin e kaluar sjell përvojën e tij

Startup

Raiffeisen Bank në Shqipëri dhe Kosovë hapin raundin e dytë të programit “Sfida Elevator Lab”

Startup

Kravata edhe për gratë. Slow fashion nga një startup italian

Startup

Inovation Nest, drejt lidhjes së startup-eve me investitorë engjëj

Startup

WeWork, startup-i njëbrirësh ka vendosur të testojë tregjet publike

Startup

Shqipëria ka startup-e kreative. Creative Business Cup vlerëson idetë më të mira

Startup

IDEA drejt fazës më të “nxehtë” të konkurimit