Startup

Fëmijët e pabindur bëjnë më shumë para kur të rriten

Startup

Muzeu i parë interaktiv në Gjirokastër, një kombinim i teknologjisë me bukurinë e qytetit të gurtë

Startup

Në Shqipëri ne përdorim shumë motive të huaja. Pse të mos përdorim ato shqiptare?

Startup

Yunus Social Business hap aplikimet për Programin e Nxitjes së Biznesit (Accelerator Program 2015)

Startup

Komani: Talent Garden në Tiranë synon hapjen e një perspektive të re inovative

Startup

Aneida dhe Ergesti: Startup Weekend, vendi ideal ku të rinjtë mund të provojnë pa frikë

Startup

Tung.al: Çmimin do ta përdorim për zhvillimin më tej të aplikacionit tonë

Startup

ciceroni4.me, një guidë për turistët e gjithë botës