Startup

25 startup-e i bashkohen inkubatorit të ICK-së

Startup

Pse Suedia prodhon kaq shumë startup-e?

Startup

Startup-i izraelit, Taranis zhvillon aplikacionin për bujqësinë

Startup

8 milionë euro investim në qendrën e grumbullimit bujqësor “Doni Fruits”

Strategy

Pse ngritja e një kompanie që e duam përgjithmonë dhe ngritja e kompanisë që duam ta shesim janë e njëjta gjë

Startup

Si të mos e “vrisni” biznesin tuaj? Disa këshilla nga Makwana dhe Morrow në seminarin “The Start up Business & Access to Finance”

Startup

Social Impact Award 2018: Kur të bërit biznes bëhet humane njëkohësisht

Teknologji

Coca Cola i bashkohet shitjes së produkteve brenda në makinë

Startup

1 kafe, aplikacioni i parë shqiptar për të gjetur shpirtin binjak

Faqe 1 nga 21123...E fundit »