Sipërmarrje

Çelik Nimani, rrugëtimi i një Sipërmarrësi në ICT

Sipërmarrje

5 Kompanitë në buzë të “humnerës” që garantuan sukses!

Sipërmarrje

“Sipërmarrësit e së Nesërmes,” intervistë me fituesit e konkursit kombëtar të TBU

Sipërmarrje

50% e punonjësve nuk janë të kënaqur me punën e tyre!

Sipërmarrje

Andy Grove, një mit që shuhet i Silicon Valley

Sipërmarrje

Ja koha e përshtatshme për të nisur biznesin tënd!

Sipërmarrje

Jack Ma: Profili i një sipërmarrësi me dështime

Sipërmarrje

5 vlerat që Facebook kërkon nga punonjësit e vet

Sipërmarrje

Gwen Stefani: Çelësi drejt kreativitetit dhe suksesit është e vërteta!