Media&PR

10 videot me te klikuara ne 2014

Media&PR

Qyteti francez ben zgjedhje te forte, peme ne vend te reklamave ne rruge

Media&PR

Leksione marketing nga ‘format’ e Kim Kardashian

Media&PR

A eshte website juaj thjesht “Selfie” apo nje mjet i vertete marketingu?

Media&PR

Media ne Shqiperi vazhdon te perballet me veshtiresi

Media&PR

Eshte koha jote… “Apo eshte koha ime? (pjesa 3)

Media&PR

Eshte koha jote… “Apo eshte koha ime? (pjesa 2)

Media&PR

Eshte koha jote… “Apo eshte koha ime? (pjesa e pare)

Media&PR

Studimi: Zhvillimi I mediave online shqiptare, lulezim dhe sfide