Intervista

Genti Selenica: “Çdo njeri, pas disa vitesh kur t’i shkojë mendja për të ngrënë do i kujtohet menjëherë BABOON”

Intervista

Tomi Kallanxhi: “Me Shpi.al jemi gjithnjë në evolucion”

Intervista

Mërgim Cahani: HAJDE TE NE të punojmë bashkë dhe t’i japim zgjidhje problemit

Intervista

“ICT Ylli në Ngritje”, Raesa Nikshiqi: “Njerëzit me nevoja të veçanta në fokus të projektit tim.”

Intervista

“Ylli në ngritje i ICT Awards”, Penda Smajljaj: “NotifyMe ka qenë projekti që më ka sfiduar në çdo aspekt.”

Intervista

Projekti “51 shërbimet e ZRPP” fiton çmimin “ICT Shërbimi Publik i Vitit” në Shqipëri

Intervista

Barnatari, sistemi i digjitalizimit për pajisjet mjekësore shpallet fituesi i “ICT Shërbimi Publik i vitit” në Kosovë

Intervista

DentistIn, startup-i që lidh dentistët me pacientët

Intervista

Nani, startupi që po kokurron për çmimin “Community Award” në Startup Live Tirana

Faqe 7 nga 15« E para...678...E fundit »