“Can you make it?”, aventurierët nga Shqipëria munden
Përditësuar së fundmi: 21/02/2020

“Can you make it?”, aventurierët nga Shqipëria munden

Share
nga Melsena Danglli
Shk 21, 2020

Nëse doni të shikoni video kreative, të mësoni më shumë rreth grupeve që morën pjesë në projektin Red Bull “Can You Make It”, BusinessMag do t’ju informojë për situatën aktuale dhe të rejat më të fundit.

Projekti i këtij viti përkonte me këto rregulla kryesore: krijimin e një grupi prej 3 personash, realizimin e një video 60 sekondash për të prezantuar veten dhe upload-imin e videos në faqen zyrtare të RedBull. Sipas Red Bull, këtë vit kanë qenë 1237 aplikantë nga e gjithë bota.

Ky projekt është shumë i veçantë sepse grupet do të nisen pa para, pa kartë krediti dhe pa celularë. Grupet do të udhëtojnë  7 ditё pёrreth Evropёs duke pёrdorur vetёm kanaçe Red Bull pёr tё mbёrritur nё destinacionin final, Berlin! Gjatë udhëtimit, pjesëmarrësit do të shkojnë në 54 checkpoint-e në qytete të ndryshme në Europë.

Këtë vit nga Shqipëria do të përzgjidhen 2 grupe. Një ndër pjesëmarrësit nga Shqipëria është edhe grupi kreativ Galaxy Travellers nga New Media Communications. Aktualisht grupi renditet në Top 5.

Ju mund të votoni çdo 24 orë nga llogaritë tuaja në Facebook dhe Email. T’u japim një dorë aventurierëve tanë, për t’i dërguar ata në Berlin. Ju mund të votoni duke klikuar këtu.

Subscribe në kanalin tonë në YouTube


Evente