Zgjidhni gjithmonë më të mirën, zgjidhni Mitsubishi Electric! » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 05/10/2016

Zgjidhni gjithmonë më të mirën, zgjidhni Mitsubishi Electric!

Share
nga Dorina Topci
Tet 05, 2016
Kompania UNI-KLIMA Sh.p.k. u themelua në vitin 2003 nga z. Flamur Qytyku me dëshirën e mirë për të ndërtuar një biznes t
lexo me teper >

Momentet e relaksit dhe qetësisë janë mjaft të çmuara, prandaj duhet të jemi tepër të kujdesshëm në zgjedhjen e gjërave të duhura.
Kondicioneri MSZ-FH, me sensor 3-Dimensional, i cili përcakton vendodhjen tuaj në ambjent si dhe përshtat rrymën e ajrit në bazë të preferencave tuaja, vjen posaçërisht për t’ju dhuruar komfortin që ju nevojitet. Efiçenca e lartë në kursimin e energjisë, zhurmat e ulta në punim si dhe dizenjo tepër elegante, janë ndërthurja perfekte e përsosmërisë të teknologjisë së kondicionimit.
Tregohuni të zgjuar në zgjedhjet tuaja! Zgjidhni gjithmonë më të mirën, zgjidhni Mitsubishi Electric!