Tregu OLED Materiale: Hulumtim Profesional, Strategji dhe Hulumtime, 2017-2023 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 18/07/2019

Tregu OLED Materiale: Hulumtim Profesional, Strategji dhe Hulumtime, 2017-2023

Share
nga Srushti Helwande
Kor 18, 2019
I am Srushti. My keen interest in reading and writing. I forayed into the field of writing due to my love for words and
lexo me teper >

Sipas një raporti të ri të publikuar nga Research Allied Market, i titulluar “OLED Materials Market by Type, Application dhe End User: Analiza e Mundësive Globale dhe Parashikimi i Industrisë, 2017-2023”, tregu botëror i materialeve OLED vlerësohej në 5,932 milionë dollarë në 2016 dhe pritet të arrijë në 25,731 milionë dollarë deri në vitin 2023, duke regjistruar një CAGR prej 26.3% nga viti 2017 deri në vitin 2023. Asia-Pacific dominonte tregun global, duke përbërë më shumë se dy të tretat e tregut në vitin 2016.

Preferenca për materialet OLED pritet të rritet në Azi-Paqësor, për shkak të rritjes së të ardhurave të disponueshme dhe adoptimit të lartë të teknologjive të reja nga konsumatorët. Kina ka potencial të lartë të rritjes për shkak të pranisë së gjigantëve në smartfonët dhe industrinë televizive, e cila nga ana tjetër pritet të përfitojë nga rritja e tregut.

Në vitin 2016, Azia-Paqësori shënoi pjesën më të madhe dhe pritet të vazhdojë dominimin e saj gjatë periudhës së parashikimit. Tregu i materialeve OLED LAMEA pritet të rritet në një CAGR të konsiderueshme për shkak të rritjes në adoptimin e OLED në telefonat inteligjentë dhe televizorë.

Shkarko Broshurën PDF Shembuj në: https://www.alliedmarketresearch.com/request-sample/2961

Lojtarët kryesorë të profilizuar në raport janë Sigma-Aldrich Co. Sh.PK, DuPont, Novaled GmbH, Merck KGaA, LG Chem, TCI Amerikë, Sumitomo Chemical, Universal Display, Dow Chemical Company dhe Idemitsu Kosan Co., Ltd.

Materialet OLED përfshijnë substrate, encapsulation, katodë, anode, materiale injeksion vrima (HIL), material transporti elektron (ETL), material emissive (EML) dhe të tjerë (HTL dhe EBL). Substrate mban një pjesë të madhe në tregun botëror të materialeve OLED në vitin 2016. Kërkesa për materialet e OLED është nxitur nga ndryshimet në stilin e jetesës së njerëzve dhe rritja e popullsisë. Përveç kësaj, rritja e kërkesës për smartphones pritet të rritë rritjen e tregut në të ardhmen e afërt. Kompanitë kryesore që veprojnë në tregun botëror të materialeve OLED kanë bashkëpunuar me ofruesit e shërbimeve të mëdha dhe shitësit për të zgjeruar shtrirjen e tyre.

Bëni Hetim Blerje në: https://www.alliedmarketresearch.com/purchase-enquiry/2961

Segmenti i substrateve pritet të dominojë tregun global gjatë periudhës së parashikimit. Sidoqoftë, segmenti i katodës parashikohet të fitojë tërheqje në të ardhmen e afërt. Në vitin 2016, segmentet e katodës dhe nënshtresave përbënin sëbashku një pjesë të tretë të tregut botëror të materialeve OLED.

Segmenti i ekranit përbënte një pjesë të konsiderueshme në vitin 2016 dhe pritet të mbajë dominimin e saj gjatë periudhës së parashikimit. Telefonat inteligjentë dhe nën-segmentet televizive dhe monitoruese kanë kontribuar në më shumë se tre të pestën në segmentin e ekranit në 2016. Kjo i atribuohet rritjes së kërkesës për smartphones në mbarë botën. Ngritja në kanalet e shitjeve jashtë linje dhe fushatat agresive të reklamave nga aktorët kryesorë në industrinë e smartfonëve pritet të shtojnë më tej kërkesën e saj.

Përfitimet kryesore:

• Ky raport ofron një analizë të gjerë të tendencave aktuale dhe vlerësimeve në zhvillim në tregun botëror të materialeve OLED.
• Analiza e thelluar e industrisë kryhet nëpërmjet vlerësimeve të tregut të segmenteve kyçe nga viti 2017 deri në vitin 2023.
• Është siguruar një analizë gjithëpërfshirëse e faktorëve që nxisin dhe kufizojnë rritjen e tregut.
• Analiza e gjere e industrisë kryhet duke ndjekur pozicionin kryesor të produktit dhe duke monitoruar konkurrentët kryesorë brenda kuadrit të tregut.
• Lojtarët kryesorë janë profilizuar së bashku me strategjitë e tyre për të përcaktuar pikëpamjen konkurruese të tregut.

Mëso më shumë në: https://www.prnewswire.com/news-releases/global-oled-materials-market-expected-to-reach-25731-million-by-2023—allied-market-research-650579753. html