Tregu i oksidit të zinkut të Nano: Tendencat e fundit të industrisë dhe rritja e parashikuar e industrisë deri më 2022 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 16/07/2019

Tregu i oksidit të zinkut të Nano: Tendencat e fundit të industrisë dhe rritja e parashikuar e industrisë deri më 2022

Share
nga Srushti Helwande
Kor 16, 2019
I am Srushti. My keen interest in reading and writing. I forayed into the field of writing due to my love for words and
lexo me teper >

Ndonëse toksiciteti në përqëndrimin më të lartë të oksidit të zinkut nano mund të pengojë rritjen e tregut në një periudhë afatgjatë, rritja në veshjet anti-mikrobike, filtrat UVA / B në kremrat e diellit dhe kozmetika për mbrojtjen e diellit, nxit tregun e oksidit të zinkut nano. Vetitë fiziko-kimike të jashtëzakonshme e oksidit të zinkut nano ka çuar në rritjen e depërtimit të tyre në një gamë të gjerë të aplikacioneve pasi që rezulton në përmirësimin e performancës së produkteve përfundimtare

Raporti i tregut të Nano Zink Oxide, i botuar nga Allied Market Research, parashikon që tregu global pritet të mbledhë 7.667 milionë dollarë deri në vitin 2022, duke regjistruar një CAGR prej 20.4% gjatë periudhës 2016-2022. Segmenti kozmetik pritet të mbetet më i madhi në gjenerimin e të ardhurave gjatë gjithë periudhës së parashikimit. Azia-Paqësori mbajti pozitën udhëheqëse në tregun global në 2015 dhe pritet të mbajë rolin e saj gjatë gjithë periudhës së studimit.

Shkarko Broshurën PDF Shembuj në: https://www.alliedmarketresearch.com/request-sample/1720

Në vitin 2015, Azia dhe Paqësori përbënin më shumë se një të tretën e kërkesës globale për oksid zinku nano, dhe pritet të mbajë pozicionin e saj udhëheqës gjatë gjithë periudhës së parashikimit. Për më tepër, parashikohet të jetë rajoni më i shpejtë në rritje përgjatë periudhës së parashikimit për shkak të rritjes së vetëdijes për efektet e dëmshme të rrezet UV dhe rritjen e të ardhurave të disponueshme të konsumatorëve në ekonomitë e mëdha të rajonit.

Lojtarët e shquar të tregut kanë investuar shumë në aktivitetet kërkimore dhe zhvillimore për të zhvilluar aplikacione të reja tregtare me kosto të ulët. Bashkëpunimi strategjik dhe zgjerimi i biznesit janë strategjitë e tjera kryesore të miratuara nga lojtarët e industrisë. Ndërmarrjet kyçe të profilizuara në raport përfshijnë, Advanced Nano Technologies Limited, BYK, Elementis Specialties, Grillo Zinkoxid, Hakusuitech Co., Ltd., Nanophase Technology Corporation, Sakai Chemical, Showa Denko, Umicore dhe Weifang Longda Zink Industry Co., Ltd.

Kërkesa për oksid zinku nano ka dëshmuar rritje të jashtëzakonshme për shkak të rritjes së konsumit të oksidit të zinkut nano në ngjyra dhe veshje, kozmetikë, materiale kontaktuese ushqimore (të tilla si kontejnerët për transportimin e ushqimit, makineri për përpunimin e ushqimit, materialet e paketimit, enë gatimi dhe sendesh ), elektronikë, tekstile dhe industri të tjera. Edhe pse industria e oksidit të zinkut nano është në fazën e tij zhvillimore, lojtarë të shumtë të industrisë kanë investuar shumë për të zhvilluar rrugët e reja tregtare për ofertat e tyre të produkteve përmes partneriteteve strategjike dhe bashkëpunimeve. Kërkesa për oksid zinku nano është rritur për shkak të rritjes së kërkesës për UV-A dhe UV-B filtra në sunscreens & kozmetikë, rritja e kërkesës për veshjet antimikrobik, dhe miratimi i produktit nga organet rregullatore. Sidoqoftë, shqetësimet lidhur me toksicitetin e zinkut nano, kur përdoren në përqendrim të lartë, mund të pengojnë rritjen e tregut gjatë periudhës së parashikimit. Rritja e të ardhurave të disponueshme në ekonomitë në zhvillim e plotësuar me rritjen e vetëdijes së konsumatorëve lidhur me efektet e dëmshme të rrezeve UV do të ofronte mundësi të rëndësishme për lojtarët e tregut në industri.

Bëni Hetim Blerje në: https://www.alliedmarketresearch.com/purchase-enquiry/1720

Në vitin 2015, segmenti i kozmetikës kontribuoi me të ardhurat më të larta në tregun global, duke përbërë më shumë se dy të tretat e aksioneve, pasuar nga ngjyra dhe veshjet dhe të tjerët. Në aplikacionin kozmetik, nano oksid zinku përdoret si një bllokues UV në produktet e mbrojtjes nga dielli. Vetitë fiziko-kimike të shquara të oksidit të zinkut nano kanë rritur penetrimin e tij në një sërë aplikacionesh.

Përfitimet Kryesore të Tregut të Nano Zink Oxide

• Ky raport ofron një analizë të gjerë të tendencave dhe dinamikave aktuale dhe të tregut në zhvillim në tregun global të oksidit të zinkut nano.
• Gjeografikisht, tregu i oksidit të zinkut nano analizohet bazuar në rajone të ndryshme si Amerika Veriore, Evropa, Azia-Paqësori dhe LAMEA së bashku me analizën e vendeve të mëdha në çdo rajon.
• Në këtë studim, vlerësimi i peizazhit konkurrues dhe zinxhirit të vlerave merret parasysh për të kuptuar mjedisin konkurrues nëpër gjeografi.
• Ky raport ofron një analizë sasiore të detajuar të tregut aktual dhe vlerësimeve nga viti 2014 deri në vitin 2022, i cili identifikon mundësitë mbizotëruese të tregut.
• Ky raport analizon tendencat aktuale dhe potencialin e ardhshëm të tregut, nga 2014 në 2022, në aspektin e të ardhurave dhe vëllimit.
• Analiza e gjere e tregut kryhet duke monitoruar konkurrentët kryesorë brenda kuadrit të tregut.