Tregu i Konsumit të Saldimit - Analiza e Opportunity Global dhe Parashikimi i Industrisë, 2017-2023 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 23/07/2019

Tregu i Konsumit të Saldimit – Analiza e Opportunity Global dhe Parashikimi i Industrisë, 2017-2023

Share
nga Srushti Helwande
Kor 23, 2019
I am Srushti. My keen interest in reading and writing. I forayed into the field of writing due to my love for words and
lexo me teper >

Sipas një raporti të ri të publikuar nga Allied Market Research, me titull “Welding Consumables Market by Type”, Industria e Përdoruesve të Fundit dhe Teknika e Saldimit: Analiza e Mundësive Globale dhe Parashikimi i Industrisë, 2017-2023, tregu global i konsumit të saldimit vlerësohej në $ 12,405 milion 2016, dhe parashikohet të arrijë në 18,286 milionë dollarë deri në vitin 2023, duke u rritur në një CAGR prej 5.7% nga viti 2017 deri në vitin 2023. Segmenti i telave të ngurta ishte dominant, duke përbërë rreth gjysmën e pjesës së tregut në vitin 2016.

Shkarko Broshurën PDF Shembuj në: https://www.alliedmarketresearch.com/request-sample/2534

Azia dhe Paqësori dhe Evropa në mënyrë kolektive përbënin më shumë se gjysmën e pjesës së të ardhurave të tregut global në vitin 2016. Në të njëjtin vit, Azia dhe Paqësori dominonin tregun, për shkak të rritjes në sektorin e automobilave dhe rritjes së aktiviteteve ndërtimore. Për më tepër, iniciativat e ndërmarra nga autoritetet qeveritare për të mbështetur rritjen e sektorit të prodhimit pritet të rritin kërkesën për konsumimin e saldimit në rajon.

Lojtarët e rëndësishëm të tregut të profilizuar në raport përfshijnë Colfax Corporation (SHBA), Fronius International GmbH (Austri), Hyundai Welding Co., Ltd. (Singapor), Illinois Tool Works Inc. (SHBA), Kemppi Oy. (Finlandë), Obara Corporation (Japoni), Panasonic Corporation (Japoni), Lincoln Electric Company (SHBA), Tianjin Ura e Materialeve të Saldimit të Materialeve Group Co., Ltd. (Kinë) dhe Voestalpine Bhler Welding GmbH (Gjermani).

Materialet e saldimit janë fluksi dhe materialet e mbushjes që lëngojnë gjatë saldimit për të prodhuar nyje të forta. Zgjedhja e konsumit të saldimit varet nga lloji i përdorimit përfundimtar. Rritja në industrinë e ndërtimit dhe automobilave, rritja e numrit të aplikacioneve nëpër industri të ndryshme të përdoruesve të fundit, rritja e përdorimit të konsumit të saldimit për qëllime riparimi dhe mirëmbajtjeje, si dhe rritja e investimeve në infrastrukturën energjetike globale nxisin rritjen e tregut. Më shumë se 90% e materialeve të saldimit dhe pajisjeve të saldimit shiten nëpërmjet partnerëve të dedikuar, integruesve të sistemit dhe shpërndarësve.

Integratorët e sistemit janë të përfshirë në shitjen e robotikës, të cilat kanë iniciuar njësitë e saldimit të përdorura në prodhimin e automatizuar. Autoritetet rregullatore të pranishme në tregun e konsumit të saldimit përfshijnë Bashkimin Evropian (BE), Sigurinë në Punë dhe Administrimin e Shëndetit (OSHA), Shoqatën Amerikane të Saldimit (AWS), Regjistrimin, Vlerësimin, Autorizimin dhe Kufizimin e Kimikateve (REACH), dhe Institutin Kombëtar të Standardeve Amerikane (ANSI ).

Në vitin 2016, segmenti i telave të ngurta përbënte më shumë se një të tretën e pjesës së tregut, në aspektin e të ardhurave, për shkak të aftësisë së tyre për të bashkuar lloje të shumta të materialeve që kanë trashësi të ndryshme dhe lehtësinë e përdorimit. Përveç kësaj, këto tela parandalojnë oksidimin, rrisin jetën e kontaktit të kontaktit të saldimit dhe ndihmojnë në përçueshmërinë elektrike. Faktorët që konsiderohen gjatë përzgjedhjes së saldimit që përdoren për përdorim të veçantë janë trashësia e materialit, cilësimet e ushqimit të telave, gazit të duhur mbrojtës dhe cilësimet e tensionit.

Segmenti i energjisë parashikohet të rritet në një CAGR të rëndësishme gjatë periudhës së parashikimit për shkak të rritjes së numrit të investimeve në burimet e ripërtërishme të energjisë, duke stimuluar nevojën për projekte të reja. Azia-Paqësori pritet të rritet me ritmet më të larta, për shkak të numrit të madh të projekteve të energjisë në Kinë dhe Indi. Segmenti SAW zjarrfikës dhe flukseve pritet të ketë kërkesën më të madhe në sektorin e erës, ndërsa rritja e numrit të projekteve termike pritet të rritë rritjen e elektrodave të shkopit dhe telave të ngurta. Vonesa në projektet e energjisë bërthamore, veçanërisht në Amerikën e Veriut dhe në Evropë, kufizon tregun global në industrinë e energjisë.

Bëni Hetim Blerje në: https://www.alliedmarketresearch.com/purchase-enquiry/2534

Segmenti i saldimit me hark përbënte pjesën maksimale, në terma të volumit dhe të të ardhurave, në 2016 për shkak të zgjidhjes së saldimit me kosto të ulët, që kërkon pajisje minimale, përqëndrim të lartë të nxehtësisë, rezistencë të përmirësuar korrozioni dhe uniformitet në depozitimin e metaleve. Për më tepër, përqendrimi i lartë i nxehtësisë i përdorur rrit thellësinë e depërtimit dhe shpejtësinë e saldimit. Saldimi i harkuar me metale të mbrojtur (SMAW), saldimi me hark metalik me gaz (GMAW), saldimi me hark me rrjedhje të fluksit (FCAW) dhe saldimi i gazit me hark tungsten gazi (GTAW) janë procedurat më të njohura të përdorura në industrinë e saldimit.

Përfitimet kryesore

• Ky raport ofron një analizë sasiore dhe cilësore të tendencave dhe vlerësimeve të tregut aktual nga viti 2016 deri në vitin 2023 për të identifikuar mundësitë mbizotëruese të tregut në segmentet e ndryshme të aplikimit.
• Trendet e tregut të vendeve të mëdha në secilin rajon janë hartuar sipas të ardhurave të parashikuara të tregut.
• Xhepat e lartë të investimeve nxjerrin në pah mundësitë në segmentin më fitimprurës.
• Është siguruar analiza gjithëpërfshirëse e faktorëve që nxisin dhe kufizojnë rritjen e tregut.
• Është siguruar një analizë e hollësishme e rregulloreve të ndryshme brenda tregut.
• Prodhimet kryesore të konsumit të saldimit profilohen dhe zhvillimet e tyre të fundit janë të listuara.