Tregu i barnave të kancerit gjinekologjik të regjistrojë rritje të papërballueshme deri në vitin 2023 me lojtarët kryesorë: Apotex Inc., AstraZeneca Plc dhe More » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 17/07/2019

Tregu i barnave të kancerit gjinekologjik të regjistrojë rritje të papërballueshme deri në vitin 2023 me lojtarët kryesorë: Apotex Inc., AstraZeneca Plc dhe More

Share
nga Srushti Helwande
Kor 17, 2019
I am Srushti. My keen interest in reading and writing. I forayed into the field of writing due to my love for words and
lexo me teper >

Sipas një raporti të ri të publikuar nga Research Allied Market, me titull “Tregu i Barnave Gjinekologjike të Kancerit nëpërmjet Modalitetit dhe Indikimit Terapeutik: Analiza e Mundësive Globale dhe Parashikimi i Industrisë, 2017-2023,” tregu global i barnave gjinekologjike u vlerësua në $ 9,269 milion në vitin 2016 pritet të arrijë në 16.107 milionë dollarë deri në vitin 2023, duke u rritur në një CAGR prej 8.1% nga viti 2017 deri në vitin 2023.

Amerika e Veriut përbënte më shumë se një të tretën e tregut global në 2016 dhe pritet të mbetet dominues gjatë gjithë periudhës së parashikimit. Kjo i atribuohet rritjes së incidencës së kancerit, rritjes së popullsisë geriatrike, rritjes së ndërgjegjësimit të pacientit për disponueshmërinë e opsioneve të trajtimit dhe kuadrit të favorshëm të rimbursimit për barnat e kancerit në rajon. Përveç kësaj, niveli i lartë i adoptimit të barnave të kancerit dhe prania e infrastrukturës së kujdesit shëndetësor shumë të sofistikuar pritet të paraqesë mundësi të reja rritjeje për lojtarët në këtë treg.

Shkarko Broshurën PDF Shembuj në: https://www.alliedmarketresearch.com/request-sample/3411

Kanceri përparon kur qelizat normale të trupit transformohen në qeliza anormale dhe vazhdojnë të rriten në një mënyrë të pakontrolluar. Ajo është emëruar pas pjesës së trupit në të cilën ai fillon; Kështu, kanceri gjinekologjik i referohet një grupi kanceresh që ndikojnë në organet riprodhuese të një femre, të tilla si mitra, endometrium, vezore, peritoneum, tuba fallopiane, vagina, vulva, qafën e mitrës dhe muskujt dhe indet që mbështesin mitrën.

Rritja e tregut global të drogës kundër kancerit gjinekologjik nxitet nga faktorë të tillë si: incidenca e lartë e kancerit gjinekologjik, rritja e rëndësisë së terapive të drogës në shënjestër, rritja e investimeve nga qeveria, organizatat publike dhe private për zhvillimin e barnave të reja për trajtimin e kancerit dhe rritja e faktorëve të rrezikut që çojnë në kancer. Megjithatë, rritja e tregut është penguar nga kostoja e lartë e zhvillimit të drogës dhe kërcënimi i dështimit dhe efekteve të padëshiruara të terapisë me ilaçe të kancerit. Anasjelltas, avancimi i hulumtimit të drogës nga kanceri dhe ardhja e qasjes së mjekësisë të personalizuar pritet të ofrojë mundësi të shumta për rritjen e tregut gjatë periudhës së parashikimit.

Segmenti i kancerit të qafës së mitrës pritet të mbajë pozicionin e saj dominues gjatë periudhës së analizës, për shkak të rritjes së përhapjes së kancerit të qafës së mitrës në nivel global.
Segmenti i terapisë së synuar pritet të rritet me shpejtësi, duke regjistruar një CAGR prej 8.9% gjatë gjithë periudhës së parashikimit, për shkak të përfitimeve në rritje të terapisë së synuar mbi kimioterapinë.

Gjetjet kryesore të tregut të drogës në kancerin gjinekologjik:
• Segmenti i kimioterapisë përbënte gati dy të tretat e tregut global në 2016.
• Segmenti i kancerit të qafës së mitrës përbënte më shumë se dy të pestat e tregut në vitin 2016.
• Segmenti i kancerit ovarian pritet të rritet në CAGR më të shpejtë prej 10.0% nga viti 2016 deri në vitin 2022.
• Azia-Paqësori pritet të jetë rajoni më i shpejtë në rritje, duke regjistruar një CAGR prej 9.8% gjatë periudhës së parashikimit.

Bëni Hetim Blerje në: https://www.alliedmarketresearch.com/purchase-enquiry/3411