Start-UP School Online » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 26/08/2017

Start-UP School Online

Share
nga Francesko Lamce
Gus 26, 2017

School Online  (rrjet social)eshte nje platform per qellime Arsimimin.

Kjo platform operon online.

Cilat jane sherbimet qe ofron kjo platform?

1 – Siguri.Korrektesi.Komunikim.Pergatitje.Pergjegjsi.

2 -Ndertimi i nje sistemi online per: notat,datat e eventeve shkollore etj…

3-Ndihmojm sistemin Arsimor.

4- Mundesojm mbajtjen ne kontakt midis Prinderve dhe Mesuesve.

Si perdoret kjo platform?

Kjo platform ka nje perdorim te lehte.Ajo mund te hapet ne formen e web.

Kjo platform eshte ne disa gjuhe si: Shqip,Anglisht,Italisht,Gjermanisht.

Si te mesojm ta perdorim kete platform?

School Online ju mundeson opsionin Help ku ju mund te gjeni informacione per perdorimin e kesaj platforme.

Ne kanalin tone te Youtube shikoni video se si perdoret platforma.

Si te informohemi rreth ndryshimeve apo dicka tjeter qe ka lidhje me platformen?

Kjo platform ofron edhe nje opsion tjeter INFO ku ju i  informon  per cdo ndryshim apo marveshje ne platform.

Video Prezantimi