shiten pajisje e fundit te nje pasticerie te mbyllur » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 25/05/2019

shiten pajisje e fundit te nje pasticerie te mbyllur

Share
nga Selami Bocerri
Maj 25, 2019

Disponoj per shitje:

1-Ekspozitor pasticerie super i ri  me kapacitet te bollshem  permasa 1.80 ml gjatesi *1.50 ml Lartesi me tre kate vendosje prodhimi , sherben dhe si ekspozitor per reklamimin e peshkut ne restorante. 1.500 euro.

2- Banak pune me  dhoma frigoriferike gjatesi 2.40 ml  me pllake graniti  i ri . 1.200 euro

3- Furre e llojit UNOX me gaz me kapacitet 10-12 tava 1.000 euro.