Rritja e Trendeve në Studimet e Tregut të Qëndrueshëm Bankar të Qëndrueshëm të Tregut dhe Analizë e thellë 2017-2023 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 12/07/2019

Rritja e Trendeve në Studimet e Tregut të Qëndrueshëm Bankar të Qëndrueshëm të Tregut dhe Analizë e thellë 2017-2023

Share
nga Srushti Helwande
Kor 12, 2019
I am Srushti. My keen interest in reading and writing. I forayed into the field of writing due to my love for words and
lexo me teper >

Nisma e ndërmarrë nga organizatat dhe kompanitë për të përhapur ndërgjegjësimin në drejtim të mirat e ruajtjen qelizave embrionale dhe rritjen e numrit të R & D aktivitetet e kryera në bashkëpunim me përdorimin e qelizave staminale për trajtimin e sëmundjeve të ndryshme majorly përzënë rritjen e tregut.

Sipas një raporti të ri të publikuar nga Aleate Market Research, me titull, Stem Cell Tregu bankar nga Cell Type, Banka Lloji, Tipi i Shërbimit, dhe shfrytëzimin: Global Opportunity Analiza dhe Industrisë Parashikimi, 2017-2023, “Global rrjedhin tregu qelizave bankar është vlerësuar në 1986 $ në vitin 2016, dhe është vlerësuar të arrijë 6.956 milion $ deri në vitin 2023, duke regjistruar një CAGR prej 19.5% nga 2017 në 2023. Amerikën e Veriut është kontribuesi më i lartë në qelizë rrjedhin tregun bankar në vitin 2016, megjithatë, Asia-Pacific pritet të Dëshmitari është norma më e lartë e rritjes gjatë periudhës së parashikimit.

Shkarko Broshurën PDF Shembuj në: https://www.alliedmarketresearch.com/request-sample/4614

Në vitin 2016, Amerika e Veriut ishte kontribues i madh të ardhurave, për shkak të rritet në ndërgjegjësimin ndaj përfitimet e ruajtjen e qelizave staminale dhe skenar të favorshme rregullatore. Por, Asia-Pacific pritet të dëshmuar CAGR më të lartë gjatë periudhës së analizës, për shkak të shkallës së lartë të lindjeve Në vendet e popullsisë si India dhe Kina.

The key players operating in the global stem cell banking market include Cord Blood Registry, ViaCord, Cryo-Cell, China Cord Blood Corporation, Cryo-Save, New York Cord Blood Program, CordVida, Americord, CryoHoldco, and Vita34. Other prominent players in the value chain include Caladrius Biosciences, Cryoviva, Smart Cells International Ltd., Stemade Biotech, Cytori Therapeutics, Cellular Dynamics International, PerkinElmer, and Reelabs

Rritja e numrit të lindjeve ndodhin globalisht, të rritet në R & D aktivitetet në lidhje me aplikimet e qelizave burimore, dhe rritje në prevalencën e sëmundjeve kronike fatale të përzënë rritjen e tregut. Rritjen e GDP-së dhe të ardhurave të disponueshme në nivel global është projektuar për të ndihmuar në rritjen e numrit e rrjedhin njësive qelizore ruajtur, e cila nga ana nxit rritjen e tregut. Megjithatë, çështjet ligjore dhe etike që lidhen me rrjedhin koleksionet celularë dhe mungesa e pranimit dhe vetëdijes në rajonet në zhvillim janë projektuar për të penguar rritjen e tregut.

A Blerje Enquiry në: https://www.alliedmarketresearch.com/purchase-enquiry/4614

Në mesin e tipit celular, kërthizës segment kurrizit qelizave staminale dominon tregun, pasi që këto qeliza burimore mund të përdoret për të trajtuar pothuajse 80 sëmundjeve dhe procesi i nxjerrjes është e lehtë dhe e bën të dëmtojnë porsalindur në asnjë mënyrë. Megjithatë, në segmentin e qelizave embrionale të rritur Pritet që të regjistrohet norma më e lartë e rritjes gjatë periudhës së parashikimit.

Në varësi të llojit të bankës, bankingu qelizave embrionale private është segmenti dominant në tregun rrjedhin qelizë bankar. Megjithëse numri i bankave publike janë më shumë se bankat private, të ardhurat e krijuara nga bankat qelizave burimore private janë më shumë, e cila kontribuon në drejtim të rritjes së Tregu.

Qelizat ruhen pasi që kanë potencial për përdorim në trajtimin e kushteve mjekësore që personi mund të largohet nga e ardhmja. qelizat e mbledhura burimore janë cryopreserved dhe ruhen për dekada të tëra, të cilat mund të përdoren më vonë për të trajtuar numrin e madh të sëmundjeve kronike të tilla si leuçemia, talasemia, dhe diabetit.