PROGRAME MENAXHERIALE ME TE MIRAT NE TREG ! DUKE FILLUAR NGA 100 EURO! » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 09/08/2016

PROGRAME MENAXHERIALE ME TE MIRAT NE TREG ! DUKE FILLUAR NGA 100 EURO!

Share
nga sistech albania
Gus 09, 2016
PROGRAME KOMPJUTERIKE PER MENAXHIMIN E BIZNESIT !
lexo me teper >

 

PROGRAMET ME TE MIRA NE TREG TANI VIJNE ME NJE SUPER OFERT!

DUKE FILLUAR NGA 100 EURO JU DO TE MUND TE :

 • Menaxhimi dhe kontrolli i punonjesve
 • Krijimi i furnitoreve te ndryshem me informacione te ndryshme
 • Kontrolli i stokut
 • Raporte te ndryshme ne kohen reale
 • Promocione per produkte,grupe produktesh ,ne ore e dite te ndryshme
 • Karta klienti
 • Konfigurime me pajisje te ndryshme
 • Gjenerim barkodesh
 • Siguri e plote ne ruajtjen e te dhenave
 • Inventarizim fizik i shpejte dhe shume i sakte pa nderprer punen
 • Metoda te ndryshme pagimi
 • Ritja e te ardhurave  per biznesin tuaj
 • Me Pos Master nuk mund te shitet me cmim 0 ose me te ulet se blerja kjo per te mos krijuar humbje ne biznes
 • Organizim te punes

PER ME SHUME INFORMACIONE NA KONTAKTONI 0664010111