Portali doktoret.com » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 12/03/2016

Portali doktoret.com

Share
nga Migel Parllaku
Mar 12, 2016
30 vjec. Ideator dhe Administrator i portalit te pare Shqipetar per VLERESIMIN E NJEKEVE SIPAS PERCEPTIMIT TE PACIENTEVE
lexo me teper >

Portali www.doktoret.com eshte nje portal ku cdo person pasi rregjistrohet mund te marre info se cilet ja e mjeket me te vleresuar te momentit. Keshilla rreth shendetit si dhe mun te vleresoje nepermjet sistemit te yjeve (rate) cilindo mjek qe ushtron profesionin ne Shqiperi. Mjeket me piket maksimale renditen ne pozicionet me te larta. Nese nje mjek merr vleresim negativ atij i ulen piket si dhe pozicionohet ne nje pozicion me te ulet.

Cdo lloj komenti, vleresimi, publikimi etj vleresohet me pare nga nje sistem filtrash dhe me pas publikohet.