Blog Archive » Page 24 of 26 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : blog

Tomi Kallanxhi presents shpi.al

Searching for a housing opportunity in Albania? Founder Tomi Kallanxhi explains why shpi.al might be the solution for you! Tomi Kallanxhi is one of the mavericks of Albanian startups. Graduated in IT in Tirana, where he worked several years for diff

Si frymon komunikimi marketing brenda organigramave?

Ata që e kanë krijuar përvojën e tyre të punës, duke kryer një kapërcim të natyrshëm nga Agjencia Publicitare drejt një kompanie, si staf i departamentit të marketingut dhe komunikimit, pa dyshim që e kanë ndjerë ndryshimin e sfidave dhe filozofi

Sa efektive jane fushatat e marketingut me email ne Shqiperi

Jemi te gjithe deshmitare qe kutia jone postare mbushet me email-a që nuk na interesojne dhe per te cilat nuk jemi abonuar. Na dergohen oferta te ndryshme elektronike edhe nga bizneset shqiptare. Duket sikur shume biznese ne Tirane po e perqafojne ke

Retail “Made in Albania”

Në lagjen ku unë jetoj ndodhet një supermarket i cili për hir të së vërtetës dikur ka ekzistuar vetëm në formën e një dyqani fruta-perimesh. Nuk e di si rrodhën vitet dhe shumë shpejt ai vend u transformua në një supermarket të mirëfilltë me emër të

25 Nëntor 2015 – Kartmonedha e re 20 €

Kur e njoftoi për herë të parë në muajin shkurt të këtij viti, Mario Draghi iu referua si një ndër kartmonedhat më të përparuara tekonologjikisht për sa i përket mundësisë për tu falsifikuar. E në fakt kartmonedha e re prej 20 euro nuk i zhgënjeu

Lidhja emocionale me markën. Çfarë mund të mësoj rreth një marke të suksesshme duke parë një serial për fëmijë?

Kur bëhet fjalë për të gjetur frymëzim për atë që bën në përditshmëri, por edhe në punën tënde (sidomos nëse puna jote ka të bëjë me kreativitetin), nuk ka gjë më të mirë sesa ti referohesh kinematografisë. Përgjithësisht në profesionin tonë (kjo edh

Ç’më mësoi laptopi i avashtë!

Pavarësisht se ditët festave janë plot qetësi dhe kohë për t’u mbledhur së bashku (ose për të ikur diku jashtë qytetit), mua më shërbeu që mëngjesin ta nisja me një ritëm më të qetë dhe së bashku me bashkëthemeluesen edhe partneren time të jetës, të

LinkedIn! Ja pse duhet ta përdorni!

  LinkedIn shpesh e quajnë si rrjeti social i profesionistëve. Aktualisht LinkedIn ka më shumë se 332 milion përdorues në total dhe mbi 40% prej tyre e përdorin në bazë ditore. Statistikat tregojnë që çdo 2 sekonda 2 profile të reja krijohen

Pse duhet të keni një faqe interneti për biznesin tuaj?

Në ditët e sotme interneti është gjithmonë e më i pranishëm në jetën e përditshme të të gjithëve. Sipas ITU-së (International Telecommunication Union), përdorimi i internetit në Shqipëri, në vitin 2013 ka përfishirë rreth 60% të popullsisë, një rritj

DuckDuckGo tejkalon 10 milion kërkime në ditë

DuckDuckGo është duke festuar faktin se për herë të parë motori i kërkimit, i cili është i përqëndruar në privatësinë e përdoruesëve, ka tejkaluar më shumë se 10 milionë kërkime në ditë. Sipas një intervistë të fundit me CNBC, popullariteti i Duck