Blog Archive » Page 20 of 24 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : blog

JET TOWEL-Tharësi i duarve me efiçencë të lartë

Dizenjo elegante dhe fuqi e lartë Jet Towel është tharësi më efiçent i duarve me shpejtësi të lartë elektrike.  I projektuar me një dizenjo elegante, i qetë në punim, miqësor me mjedisin dhe ekonomik në përdorim, Jet Towel bën të mundur tharjen e

Zgjidhni gjithmonë më të mirën, zgjidhni Mitsubishi Electric!

Momentet e relaksit dhe qetësisë janë mjaft të çmuara, prandaj duhet të jemi tepër të kujdesshëm në zgjedhjen e gjërave të duhura. Kondicioneri MSZ-FH, me sensor 3-Dimensional, i cili përcakton vendodhjen tuaj në ambjent si dhe përshtat rrymën e ajr

Kur shkruan Josiba

(më tepër…)

Në shtator dhe tetor mbahet gara e fotografisë Wiki Loves Monuments Shqipëri

Edhe këtë vit, për të tretën herë me radhë, do të mbahet gara e fotografisë Wiki Loves Monuments në Shqipëri nga 15 shtator - 15 tetor 2016 për të mbledhur  fotografive të monumenteve për të pasuruar artikujt e Wikipedias. Trashëgimia kulturore ës

PROGRAME MENAXHERIALE ME TE MIRAT NE TREG ! DUKE FILLUAR NGA 100 EURO!

  PROGRAMET ME TE MIRA NE TREG TANI VIJNE ME NJE SUPER OFERT! DUKE FILLUAR NGA 100 EURO JU DO TE MUND TE : Menaxhimi dhe kontrolli i punonjesve Krijimi i furnitoreve te ndryshem me informacione te ndryshme Kontrolli i stokut Rapo

RRISNI TE ARDHURAT ,KONTROLLONI HUMBJET MENAXHONI PUNONJESIT !

Duke nisur nga 100 euro ju mund te perfitoni sistemet tona menaxheriale per biznesin tuaj ! Sistemet tona menaxheriale ju lejojne te organizoni punen ,kontrolloni punonjesit ,kontrolloni stokun te gjeneroni barkodet te shikoni cfare po vidhet e cfare

DESHIRONI TE FITONI SA ME SHUME PARA ?

NDIHENI TE SHPERQENDRUAR? KENI MARR SHUME OFERTA ? NUK DINI KE TE ZGJIDHNI ?   ENDE PO MENDOHENI ???  SISTECHALBANIA ESHTE KOMPANI BULLGARO –SHQIPTARE  ME EKSPERIENC PREJ 25 VITESH  NE EVROP  ,FITUESE E SHUME  CMIMEVE EVROPIANE LIDER NE

DESHIRONI TE RRISNI TE ARDHURAT ? JA NJE MENYRE !

DESHIRONI TE FITONI SA ME SHUME PARA ? DESHIRONI TE KENI NEN KONTROLL 100% PUNONJESIT TUAJ ! DESHIRONI TE SHIKONI CFARE SHITET E CFARE VIDHET ? TE ORGANIZONI PUNEN DHE PUNONJESIT, TE BENI RAPORTE INVENTARE? TE GJITHA KETO DHE ME TEPER JU MUND TI B

Çfarë është inflacioni?

Inflacioni është një prej figurave që duhet të mari në konsideratë një investitor për të bërë investime të sukseshme.Inflacioni nuk interpretohet njësoj  për të gjitha monedhat.Inflacioni i lartë mund të jetë i dobishëm dhe të influencoj në rritjen e