Dëshmi e kredisë serioze dhe të ndershme të marrë » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 18/11/2018

Dëshmi e kredisë serioze dhe të ndershme të marrë

Share
nga Jazxhi Genci
Nën 18, 2018

Dëshmi e kredisë serioze dhe të ndershme të marrë

Përshëndetje
Kam arritur të kem një kredi mes z. SANCHIS, kushtet janë të mira dhe mënyra e shlyerjes.
Nëse, nga ana tjetër, jeni zhgënjyer ose keni nevojë për një hua, hua ose nëse jeni të ndaluar Bankar si unë
ju lutemi kontaktoni z. JOAQUIM SANCHIS, një huadhënës privatisht i njohur në këtë fushë
Ai bën kredi që variojnë nga 2000€  deri në 50M€ me një normë nominale prej 3% pavarësisht nga shuma.
Ps: Kontaktoni atë tani nëse jeni i interesuar.
Kontaktet: E-mail: [email protected]