DESHIRONI TE FITONI SA ME SHUME PARA ? » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 06/08/2016

DESHIRONI TE FITONI SA ME SHUME PARA ?

Share
nga sistech albania
Gus 06, 2016
PROGRAME KOMPJUTERIKE PER MENAXHIMIN E BIZNESIT !
lexo me teper >

NDIHENI TE SHPERQENDRUAR?
KENI MARR SHUME OFERTA ?
NUK DINI KE TE ZGJIDHNI ?

 

ENDE PO MENDOHENI ???  SISTECHALBANIA ESHTE KOMPANI BULLGARO –SHQIPTARE  ME EKSPERIENC PREJ 25 VITESH  NE EVROP  ,FITUESE E SHUME  CMIMEVE EVROPIANE LIDER NE CILESI !   MOS NGURONI BEHUNI PJESE  E  SISTEMEVE TEKNOLOGJIKE  TE OFRUARA NGA NE DHE NUK KENI PER  TU ZHGENJYER!

PROGRAMET JU REALIZOJNE KETO FUNKSIONE !

 • Menaxhimi dhe kontrolli i punonjesve
 • Krijimi i furnitoreve te ndryshem me informacione te ndryshme
 • Kontrolli i stokut
 • Raporte te ndryshme ne kohen reale
 • Promocione per produkte,grupe produktesh ,ne ore e dite te ndryshme
 • Karta klienti
 • Konfigurime me pajisje te ndryshme
 • Gjenerim barkodesh
 • Siguri e plote ne ruajtjen e te dhenave
 • Inventarizim fizik i shpejte dhe shume i sakte pa nderprer punen
 • Metoda te ndryshme pagimi
 • Ritja e te ardhurave  per biznesin tuaj
 • Me Pos Master nuk mund te shitet me cmim 0 ose me te ulet se blerja kjo per te mos krijuar humbje ne biznes
 • Organizim te punes