Travel Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Travel

Feel the Panoramic view of Kanyakumari with the Hotel in Kanyakumari :

  Kanyakumari is the southernmost point of Indian landmass. It is an awesome place for the tourists. Especially many tourists from South India travel to the temple town of Kanyakumari. It is the religious destination for numerous temples that

Hotel DORO CITY Tirana,Albania

Welcome to Hotel Doro City A hotel that defines tradition, prestige and hospitality in a peaceful atmosphere. Hotel Doro City is the warmest destination in Tirana. The hotel is ideally situated just a walking distance from the centre, cultural and t

Një dozë bouzouki, per favore!

Vendosëm të bënim pushimet në Shqipëri me të fejuarën. Ishte e vështirrë për neve të zgjidhnim se ku ti bënim ato sepse kishte zgjedhje të ndryshme. Vendosëm për Rivierën Shqiptare, jugun e famshëm që përngjan me Bora Bora dhe ishullin Aruba të Ameri