Televizion Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Televizion

Koha kur bëhej gazetari ndryshe

Gazetaria përfundimisht ka ndryshuar si profesion. Kjo në gjithë botën, dhe ca më shumë në Shqipëri, për shkak të bumit teknologjik dhe futjes ne lojë të mediave sociale. (më tepër…)

Eventi i Bukurise Shqiptare: Spektakel Hatermbetjeje apo Arritje e Merituar

Shkruar nga Kostandin Feshti Zakonisht evenimentet apo te ashtequajturit "spektakle" si "MISS UNIVERSE ALBANIA" apo "MISS WORLD ALBANIA" perfundojne ne nje mori lajmesh roze, se kush mbeti me i merzitur e kush ishte fituesja e cila e meritonte. Qe

Media-marketingu i salsiçeve…dhe sensi i masës

Besoj nuk përbën lajm për asnjërin prej nesh që mediat lokale janë kthyer në inkubatorët e vanitetit. Sidomos televizioni, i cili së fundmi po humbet terren ndaj mediave të tjera (elektronike) dhe ku aktualisht ka mbërritur pikun e degradimit jo për

Evente

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Korrik 31, 2019
2 PM – 5 PM