Social Media Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Social Media

AGOG Marketing në Lisbon Investment Summit

AGOG Marketing që nga muaji prill i këtij viti është pjesë e Fellowship-it Young Transatlantic Innovation Leaders Initiative, të Departamentit të Shtetit të SHBA, që implementohet nga German Marshall Fund of the United States. Si pjesë e këtij progra

Facebook vs. Instagram!

Facebook vs. Instagram! Sipas një pyetesori nga ne në Instagram story, një temë interesante ishte “kush është media sociale më e fortë dhe për sa kohë do qëndrojë e tillë?”. Kjo është edhe arsyeja që na shtyu të shkruajmë këtë artikull. Çdo p

3 mënyra për të përmirësuar SEO-n e faqes suaj!

3 mënyra për të përmirësuar SEO-n e faqes suaj! SEO është një disiplinë e marketingut e fokusuar në rritjen e shikueshmërisë në rezultatet organike (jo të paguara) kur persona të ndryshëm kërkojnë në motorët e kërkimit për kompaninë apo shërbime

Ajo që mbetet është ëndrra

    E vetmja mënyrë për të përballuar frikën, duke ecur bashkë me të, duke e përshkruar atë tej për tej, është nëse ju vendosni te keni një ëndërr!   Ëndrrat janë arsyeja më kuptimlote, që kultivojnë te njeriu në mënyrë të vazhd

3 Këshilla për një fushatë të sukseshme Email Marketing!

3 Këshilla për një fushatë të sukseshme Email Marketing! Tashmë është faktike që marketingu në ditët e sotme po fokusohet në ndërveprimet online dhe mediat sociale. Sipas Forbes, Email Marketing mbetet akoma një ndër format më efektive të gjener

3 këshilla për Ruajtjen e Origjinalitetit të Markës!

3 këshilla për Ruajtjen e Origjinalitetit të Markës! Postime të përditshme, story pafund, njoftime, reklama të sponsorizuara, bannera. Është kjo një përmbledhje me të cilën secili nga ne përballet çdo ditë sapo hyn në internet. Në këtë oqean të