Shkence Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Shkence

Konflikt gjigand i shkeljes se patentave te Apple

    JAVE E ÇMENDUR PER KOMPANINE APPLE Vendimi i gjykates $145 Million ne $1 Trillion vlere te kompanise   8 Gusht  2018 Kompania Apple, javen  e fundit u godit shumë me një vendim gjyqësor prej 145 milionë dollarësh për një pa

Cfare ka pas vrimave te zeza

Nje teori ne fiziken e grimcave thote se jane nente dimensione dhe se vrimat e zeza jane kryesoret per te arritur tek ato. Kjo do te thote se vrimat e zeza mund te jene portale drejt universeve te tjera. Ndersa, jane pikerisht shkencetaretqe punojne

Evente

Le të ndërtojmë një rrjet nervor

Shtator 26, 2018
6:30 PM – 9:30 PM

Coworking Week 2018

Tetor 4, 2018
7 PM

AllWeb Albania 2018

Tetor 11, 2018
9 AM - 6 PM