Retail Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Retail

Retail “Made in Albania”

Në lagjen ku unë jetoj ndodhet një supermarket i cili për hir të së vërtetës dikur ka ekzistuar vetëm në formën e një dyqani fruta-perimesh. Nuk e di si rrodhën vitet dhe shumë shpejt ai vend u transformua në një supermarket të mirëfilltë me emër të

Evente

Seminar për “Negociatat dhe Shitjet B2B”

Dhjetor 19, 2018
9 AM – 5:30 PM