Prodhim Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Prodhim

shiten pajisje e fundit te nje pasticerie te mbyllur

Disponoj per shitje: 1-Ekspozitor pasticerie super i ri  me kapacitet te bollshem  permasa 1.80 ml gjatesi *1.50 ml Lartesi me tre kate vendosje prodhimi , sherben dhe si ekspozitor per reklamimin e peshkut ne restorante. 1.500 euro. 2- Banak p