Lifestyle Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Lifestyle

Top 5 Health Benefits of Guava May Save Your Life from Various Ailments

Guava is a common fruit and is available in the market with low costing. If one says the beneficial effect of guava firstly come that it is a rich source of antioxidant, potassium, vitamin c and fiber. This fruit is extraordinarily rich in manganese

Jashtë Kornizave!

Një mini-artikull ndryshe... Zgjohem vonë siç e do tradita në ditët e pushimit. E pushtuar nga një ndjenjë e stërmadhe lodhje dhe parazitie. Me termin ‘lodhje’ i  referohem lodhjes mendore që të paralizon trurin dhe jo asaj fizike. Ashtu e tromaks

A po humbasim thelbin e bisedës, sepse jemi shumë egoistë për të dëgjuar?

Shkruar nga Kostandin Feshti Siç kemi vënë re kohët e fundit, jo vetëm me politikën shqiptare, por dhe me atë angleze, ku janë vetë anglezët ata që po mundohen të votojnë BREXIT-in apo të largojnë Theresa May-in nga "froni", pa çka se gati 8 muaj më

Disa nga ushqimet që dieta juaj duhet të ketë në program dhe një kombinim i tyre…

Shkruar nga Kostandin Feshti Dieta: Çfarë ushqimesh duhet të përmbajë një dietë për të qënë sa më e shëndetshme... Një nga pikat kyçe për një dietë me rezultate sa më të mira dhe të evidentueshme, pra një regjim ushqimor efektiv, është dhe kombin

DIETA: 2 Hapa të realizimit të saj dhe shoqërimi me Aktivitet Fizik…

Shkruar nga Kostandin Feshti DIETA si koncept dhe hapat e realizimit të saj... Shpesh kur përmendim fjalën "diet", menjëherë bëjmë lidhjen me: "të humburit peshë...". Të humbasim ato kilogramët e tepërt, pa ditur nëse jemi duke i humbur në një më

Shopping online: Nje Zgjidhje e Duhur apo Nje Mashtrim i Miremenduar…

Shkruar nga Kostandin Feshti Te gjithë kemi qejf të bëjmë shopping, të gjithë gëzohemi kur marrim atë çfarë duam, sid0mos kur e gjejmë me ulje dhe fiks në masën tonë.Por a është  të bërit shopping online mënyra më e re për të mbushur garderobën të