Karriera Archives » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Nga kategoria : Karriera

Krijimi i një Vendi Pune Dixhital në Sektorin Publik

Një e-Guidë për të Rritur Produktivitetin & Bashkëpunimin në Epokën Dixhitale Çfarë do të diskutojmë... Ndërprerja Dixhitale Cunami i Argjendtë dhe një Valë Ndryshimi Sistemet e Vjetërsuara dhe Teknologjia e Re Qytetarët Kërkojnë

Si të shesësh më shumë me inteligjencën emocionale? 4 kategori personalitetesh të konsumatorëve të fuqishëm

Si të administroni me sukses një shitje (online ose offline) e të krijoni një raport mirëkuptimi me klientët Sipas Collen Stanley emri i së cilës rezulton në klasifikimet:"Top 50 Sales & Marketing Influencers”, “Top 30 Global Gurus” e “Top 10

Formulë se si të jetosh suksesin tënd

Defino Suksesin tënd Nëse ti do të arrish të bëhesh dikushi në jetë së pari duhet të definosh saktësisht se çfarë do të arrish. Mund të përpiqesh gjithë jetës tënde dhe vjen një moment ku pyet veten se për çfarë jam përpjekur deri tani! Sukses

DESHIRONI TE RRISNI TE ARDHURAT ? JA NJE MENYRE !

DESHIRONI TE FITONI SA ME SHUME PARA ? DESHIRONI TE KENI NEN KONTROLL 100% PUNONJESIT TUAJ ! DESHIRONI TE SHIKONI CFARE SHITET E CFARE VIDHET ? TE ORGANIZONI PUNEN DHE PUNONJESIT, TE BENI RAPORTE INVENTARE? TE GJITHA KETO DHE ME TEPER JU MUND TI B